Maskin för toalettmatta

 • Full servo Toilet Mat Making Machine / Disposable toilet mat single production line

  Full servo Toalettmatta Tillverkningsmaskin / Engångs toalettmatte en enda produktionslinje

  Full servo Toalettmatta Tillverkningsmaskin / Engångs toalettmatte en enda produktionslinje HASTIGHET: 300 STK / MIN HASTIGHETEN FÖR FÖREDRAGNA PRODUKTER: 98% Engångs toalett sanitetsstolsmatta Tillverkare Produktmodell: GM082M Produktionshastighet: stabil vid 200 st / min (acceptanshastigheten) , den snabbare arbetshastigheten mer än eller lika med 300 st / min. Hastigheten för färdiga produkter: 98% Tillämpligt material: Pek, trämassapapper och PE-film. Förpackningsmaterial: Rullfilmens ytterdiameter är 450 mm, den inre diamet ...
 • Full automatic Toilet Mat Making Machine 300PCS/MIN Speed ISO Certification

  Helautomatisk toalettmatta-maskin 300PCS / MIN-hastighet ISO-certifiering

  Helautomatisk maskin för tillverkning av toalettmatta 300 STK / MIN hastighet ISO-certifiering HASTIGHET: 300 STK / MIN HASTIGHETEN AV Färdiga produkter: 98% Modell: GM082M Certifikat: CE ISO Skick: Ny toalett sanitetsmatta tillverkning maskin Produktmodell: GM082M Produktionshastighet: stabil vid 200 st / min (acceptanshastighet), snabbare arbetshastighet mer än eller lika med 300 st / min Hastigheten för färdiga produkter: 98% Tillämpligt material: Pek, pappersmassapapper och PE-film. Förpackningsmaterial: Utsidan diame ...
 • GM082M Toilet Mat Making Machine ood pulp paper and PE film 300pcs/min

  GM082M Toalettmatta Tillverkningsmaskin ood massapapper och PE-film 300stk / min

  GM082M Toalettmatta Tillverkningsmaskin ood massapapper och PE-film 300stk / min HASTIGHET: 300 STK / MIN HASTIGHETEN AV Färdiga produkter: 98% Modell: GM082M Certifikat: CE ISO-skick: Ny höghastighets toalettstolsmatta tillverkningsmaskin Produktmodell: GM082M Produktionshastighet: stabil vid 200 st / min (acceptans hastighet), snabbare arbetshastighet mer än eller lika med 300 st / min Hastigheten på färdiga produkter: 98% Tillämpligt material: Pek, trämassapapper och PE-film. Förpackningsmaterial: Outsi ...